KADA LJUBAV POBEĐUJE?

 

KADA LJUBAV POBEĐUJE?

Neke ljubavne priče treba sakriti i čuvati daleko od tuđih očiju i ušiju jer tako znamo da su samo naše i ničije više.
A neke?
Neke treba pričati na sav glas jer svojom posebnošću, lepotom i snagom mogu inspirisati druge na ljubav.

Zato vas pozivamo da od 5. do 13. februara, posetite naš romantični kutak na platou III sprata, provedete malo vremena sa voljenom osobom, fotkate se po želji, a spremili smo i posebno iznenađenje!

ŽELIMO DA ČUJEMO VAŠU LJUBAVNU PRIČU

Na platou III sprata, ubacite u naznačeno mesto svoju ljubavnu priču koju ste nam napisali (upišite svoje ime, prezime, broj telefona i email adresu kako bismo znali koga nagrađujemo). Budite iskreni, romantični, jasni, pokažite nam zašto je vaša priča posebna i kada ljubav pobeđuje i možda baš vi osvojite
ROMANTIČNU VEČERU ZA DVOJE U RESTORANU MONUMENT ADA MALL ZA DAN ZALJUBLJENIH 14. FEBRUARA

ŠOPING DANI
A da se na vreme obezbedite za dane ljubavi koji predstoje, pripremili smo Šoping dane 9-11.2. kada vas čekaju sniženja i do 60% u Ada Mall-u.
Lista popusta je na linku.

GIVEAWAY
Poklona nikad dosta u ovom periodu, zato ne propustite da učestvujete u našem giveaway na Instagramu u kome ćemo podeliti 3×1 termin od 30 minuta za dve osobe (I za petak 9.2, II za subotu 10.2. i III za nedelju 11.2.) za Ping Pong room stoni tenis na 2. spratu Ada Mall, za romantične parove koji su spremni za malo takmičenja. Reketi i loptice su obezbeđeni.

BESPLATAN LJUBAVNI HOROSKOP

Da li želiš otkriti šta ti zvezde predviđaju za ljubavni život? Pridruži nam se u Ada Mall-u na Dan zaljubljenih! Naš astrolog Ivana Kragović Panta Rei Astro će kreirati personalizovane ljubavne horoskope i razotkriti tajne vašeg ljubavnog puta.

📅 Datum: 14. februara
🕕 Vreme: Od 18h do 21h

Rezervišite svoj termin već danas! Pošaljite e-mail na adaljubavnihoroskop@gmail.com i osigurajte svoje mesto. Budite brzi, mesta su ograničena!

 

Za više informacija zapratite nas na Instagramu @adamallshoppingcenter

Čekamo Vas!

This site is registered on wpml.org as a development site.