Movenpick Hoteli – Novi partner Ada Loyalty Club-a

Da li znate gde se lojalnost isplati?

Pogodnosti u brojnim hotelima, popust za teretane i spa centre, Akademija stranih jezika, pogledajte neviđene pogodnosti za trenutne i buduće Ada Loyalty Club članove.

Snaga porodice, kao snaga vojske, leži u njenoj odanosti. Odanost je tamo gde je porodica, gde se osećate sigurno i gde vas dobro poznaju.

Poznavajući svoje posetioce, pionir među tržnim centrima u domenu Loyalty programa – Ada Mall, dao je sve od sebe da proširi listu benefita za članove Loyalty Club-a, koji se mogu iskoristiti u tržnom centru ali i kod neverovatnog broja eksternih partnera.

Ukoliko uživate turizam u Srbiji, volite spa i masaže, sjajne restorane i prelepu hranu, želite da se opustite i da udahnete život, ovo je prava stvar za vas.
Usluge u hotelu Fruške Terme, hotelu Premier Aqua, Etno selu Vrdnička Kula, kao i Fruške Residence biće povoljnije za sve članove Ada Loyaty Club-a:

– Hotel Premier Aqua, Etno kompleks Vrdnička kula, Apartmani Fruške Residences – Popust od 10% na cenu smeštaja uz Promo kod FTRAMLC koji se unosi na sajtu frusketerme.com

– Hotel Movenpick Fruške Terme – Popust od 10% na cenu smeštaja uz rezervacije putem direktnih poziva 063/495-883 ili putem email-a na recepcija@frusketerme.com

Napomena: Prilikom rezervacije napomenuti Promo kod: FTRAMLC

_________________________________

Svi vlasnici Ada Loyalty Club kartica već imaju jedinstvenu priliku da ostvare brojne benefite u preko 70 prodavnica u tržnom centru, kroz permanentne godišnje popuste od 10 do 20%, ali i kod poznatih spoljnih partnera kao što su Air Serbia, Derma Care Ada, koja je deo Medigroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema, teatar Madlenianum, Markoni bicikli i brojni drugi.

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

 Jedna kartica – beskraj mogućnosti. Ada Mall, različit kao ti.

This site is registered on wpml.org as a development site.