Nagradna igra – „Skockaj se u Adi“

Još malo nam je od leta ostalo, polako se vraćamo na posao, u školske klupe i u staru rutinu.

Ali, još uvek možemo da se zabavimo!

Ovog puta želimo da nagradimo vas, naše verne potrošače, sa fenomenalnim šopingom u Adi i spremili smo čak 5 super vrednih nagrada.

Od 28. avgusta do 20. septembra učestvujte u nagradnoj igri „Skockaj se u Adi“ i možete osvojiti super vredan vaučer u iznosu od 36.000 RSD za kupovinu u određenoj radnji.

21. septembra izvlačimo 5 srećnih dobitnika koji će obnoviti svoj garderober i obradovati sebe ili nekog svog posebnog.

Način učestvovanja

Potrebno je priložiti dokaz o kupovini – jedan fiskalni račun minimalne vrednosti 6.000,00 RSD ili 2 fiskalna računa koja zajedno imaju vrednost minimum 6.000,00 RSD

Učesnik u nagradnoj igri dužan je da na Pristupnici upiše čitko, štampanim slovima svoje lične podatke: ime, prezime, email adresu, broj telefona, kao i naziv prodavnice/a u kojoj je račun/i izdat kao i iznose na računima.

Popunjena Pristupnica se ubacuje u za to namenjenu kutiju koja stoji kod Info pulta na prizemlju. Svaki učesnik je u obavezi da čuva račune koje su kao prilog nagradnoj igri i da ih ukoliko je osvojio nagradu priloži kao dokaz.

Čuvanje računa je obavezno i ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da priloži račune isti neće biti u mogućnosti da osvoji nagradu već će se izvlačenje ponoviti.

Nagradni fond

Izvlačenje nagrada se obavlja tako što se od svih pristiglih Pristupnica koje se nalaze u kutiji izvlače sledeće nagrade:

  1. Vrednosni vaučer Caliope Brenda u iznosu od 36.000 RSD
  2. Vrednosni vaučer Terranova brenda u iznosu od 36.000 RSD
  3. Vrednosni vaučer H&M Brenda u iznosu od 36.000 RSD
  4. Vrednosni vaučer CCC brenda u iznosu od 36.000 RSD
  5. Vrednosni vaučer Beo Sport brenda u iznosu od 36.000 RSD

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koji prihvataju Pravila Nagradne igre doneta od strane Ada Mall-a, izuzev lica zaposlenih u Ada Mall- u i lica zaposlenih u maloprodajnim objektima Ada Mall-a, radnjama čiji računi mogu učestvovati u Nagradnoj igri u skladu sa Prilogom 2 ovih Pravila.

U nagradnoj igri mogu učestvovati samo fiskalni računi izdati u fashion and accessories maloprodajnim objektima, uključujući i parfimerije, i radnje koje u svojoj delatnosti prodaju tehniku i tehničke usluge navedenim u Pravilima.

U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati računi izdati u Maxi Supermarketu, Food courta i Restorana i Kafića, telecom firme kao i objekti koji pružaju usluge u Ada mall-u, a koje su navedene u Pravilima.

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE „SKOCKAJ SE U ADI

Uz Ada Mall uvek dobijaš više!

Ada Mall – Različit kao ti.

U sredu 21.9.izvučeni su dobtnici Nagradne igre “Skockaj se u Adi”.

Nagrada Ime dobitnika
Vrednosni vaučer Caliope brenda Marko Višekruna
Vrednosni vaučer Terranova brenda Anita Miljković
Vrednosni vaučer H&M brenda Marina Mićalović
Vrednosni vaučer CCC brenda Dušica Zdravković
Vrednosni vaučer Beo Sport brenda Teodora Nikolić

Zahvaljujemo se svima koji su učestvovali i čestitamo svim dobitnicima. Igramo se uskoro opet.

Ada Mall – Različit kao ti

This site is registered on wpml.org as a development site.