Novogodišnja magija u Ada Mall-u!

Zamisli da si baš ti jedan od Deda Mrazovih pomoćnika. Zamisli da baš ti možeš uticati na sreću dece širom sveta, ali i one malo starije dece 😊. Zamisli da cele zime putuješ svetom i deliš poklone, sreću i radost. Ukoliko jesi, onda si već deo magije.

Ove zime, zamisli, oslušni, i pročitaj sve želje svojih ukućana, mališana i najmilijih, a Ada Mall je tvoj pomoćnik da to sve i ispuniš.

Zato, ovog vikenda započinjemo najlepše doba, Novogodišnju magiju u Ada Mall-u, magičnu i posebnu baš kao što si i ti. Posvećenu. Lepršavu. Idiličnu i snežnu. Radosnu.

U decembru očekuje te novogodišnji bazar, prepun tematskih izlagača, zatim bogat program dečijih predstava, komedija, mađioničara, animatora i muzičara.

Nemoj se začuditi kada ti u sred Ada Mall-a priđe Deda Mrazov pomoćnik lično, jer će te samo pozvati da se fotografišeš na nekoj od nekoliko lokacija koje smo posebno dekorisali specijalno za tu namenu. Jer su to upravo one uspomene koje nam ostaju i kasnije nas podsećaju na sve divne trenutke.

Magija ne bi bila novogodišnja da ti nismo pripremili i pregršt poklona koji te očekuju u vidu posebnih Ada Mall plišanih medvedića. Na tebi je samo da obezbediš svoju loyalty karticu i uz svaki račun veći od 6000 dinara, sa sobom ćeš kući povesti novogodišnjeg plišanog pratioca.

Priključi nam se u fenomenalnoj zabavi koja te čeka na tvojoj omiljenoj destinaciji gde se magija novogodišnjih praznika pretvara u stvarnost. Iz centra ćete izaći prepuni utisaka i sa pregršt poklona i uspomena. A to je u ovom periodu godine i najvažnije.

Čekamo te da i ti postaneš deo magije!

Kompletan program, kao i satnica očekuje nas vrlo uskoro.

This site is registered on wpml.org as a development site.