POKLON MEDA UZ RAČUN VEĆI OD 6.000 RSD

Magija počinje onda kada je delimo.

A novogodišnja radost ne bi billa tako jaka da nemamo i čime da je pokažemo. Zato smo da ti pripremili pregršt poklona koji te očekuju u vidu posebnih Ada Mall plišanih medvedića. Na tebi je samo da obezbediš svoju AdaLoyaltyClub karticu i uz svaki račun veći od 6.000 dinara, možes obradovati sebe ili nekog bliskog ovim prelepim novogodišnjim medvedićima.

Od subote, 9.12.2023. pa do do isteka zaliha uz svaki pojedinačan račun preko 6.000 RSD + AdaLoyaltyClub karticu, meda može biti tvoj.

* Akcija traje do isteka zaliha, odnosno do 31.12.2023.

** Računi koji učestvuju u programu lojalnosti, učestvuju u akciji i poklon se može dobiti samo uz karticu lojalnosti

*** ”Medvedić“ se dobija isključivo prilikom skeniranja pojedinačnog računa na Info Pultu TC Ada Mall u vrednosti od 6.000,00+ rsd, pri čemu se automatski skida iznos u protivvrednosti naznačenih bodova (6.000,00 RSD = 50 bodova) sa Vašeg profila, dok se preostali bodovi, ako je iznos računa veći od 6.000,00 dinara, prebacuju na Vaš Loyalty nalog

**** U akciji učestvuju samo individualni/pojedinačni računi u vrednosti od 6.000,00+ RSD

***** U akciji ne učestvuju računi iz supermarketa, restorana, kafića, servisa i mobilnih operatera

****** Jedan potrošač može uzeti najviše dva Medvedića tokom perioda promocije (Uz jedan račun u vrednosti od 6.000,00+ RSD dobija se jedan medvedić, a jedna osoba može dobiti maksimalno dva medvedića uz dva pojedinačna računa u vrednosti od 6.000,00+ RSD)

******* Nagradu NIJE moguće rezervisati putem aplikacije i ne važi za račune skenirane putem Ada Loyalty Klub aplikacije

This site is registered on wpml.org as a development site.