Postani Ada Star

Volite da pevate pod tušem? Tako su počele brojne svetski popularne zvezde, a sada i vas čeka idealna prilika da pokažete svoj talenat i odmah postanete poznato ime na srpskoj muzičkoj sceni.Da li ste znali da je čak i čuvena Bijonse počela iz emisije za talentovane pevače? Da je nastavila da peva samo pod tušem, sigurno da ne bi postala jedna od najuspešnijih umetnica današnjice i baš zbog toga vas ohrabrujemo da oprobate svoju sreću, pokažete talenat i možda baš postanete pobednik prvog Ada Star takmičenja. Tamo vas čeka stručni širi koji čine poznati producent i nekadašnji učesnik Evrovizije, Marko Kon, zvezda domaće muzičke scene Sanja Vučić, kao i popularni televizijski voditelj Ognjen Amidžić, koji će u ulozi žirija ocenjivati talente svih koji se prijave.

Ukoliko imate više od 18 godina, možete se prijaviti putem Instagrama tako što, otpevate pesmu po sopstvenom izboru, snimite je u formi videa koji postavljate uz haštag #PostaniAdaStar i sačekate da vas žiri pozove na nastup. Svi koji žele da postanu prva Ada zvezda mogu da se prijave do 23. aprila.

Pobednik će postati prva Ada zvezda i dobiće svoju pesmu i video spot u produkciji poznatog producenta Marka Kona, kao i ekskluzivno, lično, gostovanje u emisiji Ami G show.

Požurite, prijave su već počele!

This site is registered on wpml.org as a development site.