Predstava „ČAROBNA DOLINA“

Predstava „Čarobna dolina“ odigrava se na jednom čarobnom mestu gde se snovi ostvaruju, gde se tajne otkrivaju i nesebično daruju. Mila Vila i njen pomoćnik Cvetko, žive radosno u čarobnoj dolini i oni, sa svakim ko se nađe u njihovoj dolini veselo dele svoja znanja, ljubav i radost. I zato  „svako ko dođe u Čarobnu dolinu dobije neki dar na poklon,  od koga postane bolji, lepši i srećniji“. Ova priča, namenjena i deci i odraslima, je priča o ljubavi, o hrabrosti, dobroti i radosti.

Nevaljala devojčica Cica i princ Zoćko su se našli u Čarobnoj dolini, nervozni i namrgođeni. Cica je sebična i razmažena, hoće sve igračke samo za sebe, i da joj svi budu sluge. A Zoćko je pre vremena ostario  zato što je zaboravio da se smeje i igra.  On ne voli sve što je lepo i dobro, zabranjuje smeh, igru, poljupce, zagrljaje i sve što je lepo.  Nakon niza komičnih situacija Cica i Zoćko, uz pomoć dece, Mile Vile, Cvetka i klovna, Srećka  otkrivaju Magiju Dobrog Srca.  I tako se zaljubi princ u Cicu. Oni zbog ljubavi postaju nesebični i dobri i shvataju da je lepota u deljenju, igri i smehu. Ova predstava namenjena je najmlađoj publici uzrasta od 2. do 10. godine, sa zanimljivom scenografijom, živopisnim kostimima i maskama, sa 5 likova koje tumače afirmisani glumci uz originalne songove i muziku. Predstava je interaktivna, edukativna i zabavna.

U predstavi se pojavljuje Mila Vila, pomoćnik Cvetko, nevaljala devojčica Cica, princ Zloćko, dva klovna – Srećko i Mićko. Njeno izvođenje traje 45 minuta i može se igrati u različitim prostorima: obdaništima, školama, na otvorenim prostorima, kao i u pozorištu.

Tekst i režija: Tatjana Milanov
Muzika: Kostantin Acevski
Kostim i scenografija: Tanja Žiropođa, Jadranka Nanić Jovanović i Tatjana Milanov
Igraju: Nikola Marković
Tatjana Milanov
Đurđa Pavlović

This site is registered on wpml.org as a development site.