Prirodnjacki centar Svilajnac – PARTNER ADA LOYALTY KLUBA

Da li znate gde se lojalnost isplati?

Pogodnosti u brojnim hotelima, popust za teretane i spa centre, popusti na ulaznice za muzeje, povoljnije avio karte, pogledajte neviđene pogodnosti za trenutne i buduće Ada Loyalty Club članove.

Snaga porodice, kao snaga vojske, leži u njenoj odanosti. Odanost je tamo gde je porodica, gde se osećate sigurno i gde vas dobro poznaju.

Poznavajući svoje posetioce, pionir među tržnim centrima u domenu Loyalty programa – Ada Mall, dao je sve od sebe da proširi listu benefita za članove Loyalty Club-a, koji se mogu iskoristiti u tržnom centru ali i kod neverovatnog broja eksternih partnera.

Ukoliko volite putovanja po Srbiji, Prirodnjacki centar Svilajnac je spoj nauke, obrazovanja, zabave i turizma na jednom mestu. Takav koncept čini ga jedinstvenim u ovom delu Evrope.

 

U Prirodnjačkom centru vas očekuje NAJVREDNIJE PUTOVANJE koje možete da priuštite vašoj porodici. Pitate se kakvo putovanje, zar to nije muzej?

Da, Prirodnjački centar ima muzejski prostor sa 9 stalnih postavki, ali one vas vode na najvrednije putovanje – PUTOVANJE KROZ VREME, koje vas vodi do samog nastanka planete Zemlje, pojave dinosaurusa i njihovog izumiranja, evolucije hominida, pa do egzotičnih Afričkih životinja i raznovrsnosti biodiverziteta Srbije. Ovo je sigurno jedno od vrednijih putovanja koje ćete prirediti vama i vašoj porodici.

Vremensko putovanje vas odvodi u park gde ste okruženi najneverovatnijim bićima koja su živela na našoj planeti – DINOSAURUSI. Dok se krećete kroz pažljivo uređen park dinosaurusa možete ući u VULKAN. Park vam takođe nudi objekte poput suvenirnice, igraonice na otvorenom pored autentičnog ambijnta restorana.

Svi članovi Ada Loyalty Club-a ostvaruju popust na ulaznice u Prirodnjački centar.

_______________________________________________________________

BASIC ČLANOVI

10% popusta na ulaznicu

 

VIP ČLANOVI

15% popusta na ulaznicu tokom vikenda

20% popusta na ulaznicu tokom radnih dana

 

_________________________________

Svi vlasnici Ada Loyalty Club kartica već imaju jedinstvenu priliku da ostvare brojne benefite u preko 70 prodavnica u tržnom centru, kroz permanentne godišnje popuste do 20%, ali i kod poznatih spoljnih partnera kao što su Air Serbia, Derma Care Ada, koja je deo Medigroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema, teatar Madlenianum, i brojni drugi.

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

 Jedna kartica – beskraj mogućnosti. Ada Mall, različit kao ti.

This site is registered on wpml.org as a development site.