PRVI ČUKARIČKI ADA MALL POLUMARATON

Asocijacija na omiljeni ambijent jutarnje ili večernje rutine svih trkača. Poznatija od svake lokalne šume, staze ili teretane. Lokacija na kojoj se prelaze kilometri i kilometri. Za sve profesionalce, amatere, kompanije i ljude sa voljom da unaprede svoju fizičku aktivnost. Ada Ciganlija.

Upravo ovaj lokalitet biće domaćin Prvog Čukaričkog Ada Mall polumaratona koji će biti održan u subotu 19. novembra. Start trke očekuje nas u 10h na ispred kafea The Beach na Makiškoj strani, dok će svi trkači posle 21. kilometra cilj ugledati kod Cafe Režiser, na novobeogradskoj strani Ada Ciganlije.

U organizaciji Sportskog saveza Čukarice, GO Čukarica, i Ada Mall-a, trka je otvorena za sve zainteresovane učesnike svake fizičke spreme i uzrasta, koje na kraju trke očekuje zlatna medalja, poklon vaučer za kupovinu u Ada Mall-u, kao i pehari za prva tri mesta.

Posle ispunjenog ličnog cilja, i 21. kilometra, više nećete morati da pređete ni jedan, već sebe možete obradovati prekoputa finiša i to shoppingom u Ada Mall-u koji vam je obezbedio vredan poklon, a uz to, na istom mestu nalaziće se i Sajam sporta gde će najuspešnijim pojedincima biti uručene posebne nagrade, kao i mesto na kojem ćete imati priliku da se upoznate sa više od 30 sportskih izlagača.

Prijave za trku otvorene su do nedelje 13. novembra, putem linka https://www.trka.rs/events/340/.

Pridružite nam se u pravom sportskom vikendu na Adi Ciganliji!

This site is registered on wpml.org as a development site.