Radisson Collection Hotel – PARTNER ADA LOYALTY KLUBA

 

Da li znate gde se lojalnost isplati?

Pogodnosti u brojnim hotelima, popust za teretane i spa centre, popusti na ulaznice za muzeje, povoljnije avio karte, pogledajte neviđene pogodnosti za trenutne i buduće Ada Loyalty Club članove.

Snaga porodice, kao snaga vojske, leži u njenoj odanosti. Odanost je tamo gde je porodica, gde se osećate sigurno i gde vas dobro poznaju.

Poznavajući svoje posetioce, pionir među tržnim centrima u domenu Loyalty programa – Ada Mall, dao je sve od sebe da proširi listu benefita za članove Loyalty Club-a, koji se mogu iskoristiti u tržnom centru ali i kod neverovatnog broja eksternih partnera.

Ukoliko volite moderni komfor u istorijskom delu Beograda, Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade nudi vam savršeni spoj.

_______________________________________________________________

 

Svi VIP članovi Ada Loyalty Club-a ostvaruju popust:

10% popusta na rezervaciju hotelskog smeštaja

10% popusta na hranu i piće u OMB baru i restoranu (ne uključuje alkoholna pića)

 

 

_____________________________________________________________________________________________

Svi vlasnici Ada Loyalty Club kartica već imaju jedinstvenu priliku da ostvare brojne benefite u preko 70 prodavnica u tržnom centru, kroz permanentne godišnje popuste do 20%, ali i kod poznatih spoljnih partnera kao što su Air Serbia, Derma Care Ada, koja je deo Medigroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema, teatar Madlenianum, Fit Pass, Etnografski muzej i brojni drugi.

Ukoliko niste vlasnik Ada Loyalty Club kartice, možete je uz ličnu kartu preuzeti već danas na Info pultu Ada Mall-a, gde vas prilikom skeniranja prvog računa očekuje i poklon iznenađenja.

 Jedna kartica – beskraj mogućnosti. Ada Mall, različit kao ti.

This site is registered on wpml.org as a development site.