Romantika se vraća u modu!

Leto ispraćamo u velikom stilu uz muzičku divu Beti Đorđević i njen koncert na terasi Ada Mall-a u sklopu događaja “Ko nekad u 7”, koji će se održati 2. septembra sa početkom od 19 časova.

Beti Đorđević jedna je od najvećih soul i džez pevačica naših prostora a ove godine joj je na fesivalu Nishville uručena nagrada za životno delo koja se tradicionalno dodeljuje istaknutim umetnicima.

Karijeru je započela krajem šezdesetih godina, a njeni hitovi „Počnimo ljubav iz početka“ i „Kraj moje tuge“, pesme su koje i dalje rado slušamo.

Dana 2. septembra na terasi Ada mall-a, u okviru muzičkog događaja „Ko nekad u 7“, Beti će sa svojim bendom pevati za nas, a pored njenog koncerta, posetioci će čuti i druge evergreen šlagere iz perioda 1960-1980, moći da obiđu neobičnu postavku predmeta i fotografija tog vremena i „Ko nekad u 7“, osete duh naivne romantike pod otvorenim letnjim nebom najlepše terase u gradu.

Veče šlagera pod otvorenim nebom, uz live nastup jedinstvene Beti Đorđević, održaće se 2. septembra od 19 časova na terasi bioskopa CINESTAR na četvrtom spratu. U slučaju kiše ceo događaj se prebacuje unutar CINESTAR BAR-a.

Ada mall, drugačiji kao ti, spaja muzički događaj i muzejsku atmosferu u romantično retro veče pod otvorenim nebom, ispod koga je „Ko nekad u 7″ sve moguće.“

Ulaz je besplatan, a broj mesta za “Veče šlagera” pod otvorenim je organičen i potrebna prijava na Instagram profilu mama_zasto, odnosno putem email adrese zastomama@gmail.com.

This site is registered on wpml.org as a development site.