Sajam Sporta i II Čukarički Ada Mall polumaraton

Ada Ciganlija je i ove godine domaćin Drugog Čukaričkog Ada Mall polumaratona koji će biti održan u nedelju 19. novembra. Start trke očekuje nas u 10h na ispred kafea The Beach na Makiškoj strani, dok će svi trkači posle 21. kilometra cilj ugledati kod Cafe Režiser, na novobeogradskoj strani Ada Ciganlije.

U organizaciji Sportskog saveza Čukarice, GO Čukarica, i Ada Mall-a, trka je otvorena za koji su se prijavili putem linka i koje na kraju trke očekuje zlatna medalja, poklon vaučer za kupovinu u Ada Mall-u, kao i pehari za prva tri mesta.

Svečana dodela nagrada održaće se u Ada Mall-u u 15 časova.

Ljubitelji sporta, zdravih navika kao i dobre zabave imaće priliku da u nedelju 19. novembra od 10h do 20h posete Sajam sporta, koji će biti predstavljen na drugom spratu Ada Mall-a.Sportski savez Čukarice u saradnji sa Gradskom opštinom Čukarica i našim šoping centrom predstaviće sportske organizacije i klubove sa teritorije opštine, gde će više od 30 izlagača imati priliku da svim posetiocima prikaže svoja umeća, veštine, kao i način rada, a na posebno zanimljiv način prikazaćemo i program namenjen najmlađim članovima.

Uz raznoliku ponudu sportova, za sve posetioce sajma Ada Mall je obezbedio i dodatne popuste, koje će moći da iskoriste za kupovinu sportske opreme u našim radnjama.

Kompletan spisak sportskih izlagača uskoro.

Pridružite nam se u pravom sportskom vikendu na Adi Ciganliji!

This site is registered on wpml.org as a development site.