“SKOCKAJ SE U ADI” NAGRADNA IGRA

Kada je najbolje vreme za šoping ako ne sada?

Nova godina je blizu i idealan je trenutak da naše sjajne potrošače nagradimo sa 10 super vrednih nagrada.

Od 1. do 13. decembra učestvujte u nagradnoj igri „Skockaj se u Adi“ i možete osvojiti super vredan vaučer u iznosu od 36.000 RSD za kupovinu u određenoj radnji.

Izvlačenje: 14. decembra izvlačimo 10 srećnih dobitnika koji će obradovati sebe i najmilije tokom predstojećih praznika.

Način učestvovanja

Potrebno je priložiti dokaz o kupovini – jedan fiskalni račun minimalne vrednosti 6.000,00 RSD ili 2 fiskalna računa koja zajedno imaju vrednost minimum 6.000,00 RSD

Učesnik u nagradnoj igri dužan je da na Pristupnici kod Info pulta upiše čitko, štampanim slovima svoje lične podatke: ime, prezime, email adresu, broj telefona, kao i naziv prodavnice/a u kojoj je račun/i izdat kao i iznose na računima.

Popunjena Pristupnica se ubacuje u za to namenjenu kutiju koja stoji kod Info pulta na prizemlju. Svaki učesnik je u obavezi da čuva račune koje su kao prilog nagradnoj igri i da ih ukoliko je osvojio nagradu priloži kao dokaz.

Čuvanje računa je obavezno i ukoliko dobitnik nije u mogućnosti da priloži račune isti neće biti u mogućnosti da osvoji nagradu već će se izvlačenje ponoviti.

Nagradni fond

Izvlačenje nagrada se obavlja tako što se od svih pristiglih Pristupnica koje se nalaze u kutiji izvlače sledeće nagrade:

  1. Vrednosni vaučer Caliope Brenda 36.000,00rsd
  2. Vrednosni vaučer Caliope Brenda 36.000,00rsd
  3. Vrednosni vaučer Terranova Brenda 36.000,00rsd
  4. Vrednosni vaučer Terranova Brenda 36.000,00rsd
  5. Vrednosni vaučer H&M Brenda 36.000,00rsd
  6. Vrednosni vaučer H&M Brenda 36.000,00rsd
  7. Vrednosni vaučer CCC Brenda 36.000,00rsd
  8. Vrednosni vaučer CCC Brenda 36.000,00rsd
  9. Vrednosni vaučer Beo Sport Brenda 36.000,00rsd
  10. Vrednosni vaučer Beo Sport Brenda 36.000,00rsd

Pravo učešća u Nagradnoj igri imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koji prihvataju Pravila Nagradne igre doneta od strane Ada Mall-a, izuzev lica zaposlenih u Ada Mall- u i lica zaposlenih u maloprodajnim objektima Ada Mall-a, radnjama čiji računi mogu učestvovati u Nagradnoj igri u skladu sa Prilogom 2 ovih Pravila.

U nagradnoj igri mogu učestvovati samo fiskalni računi izdati u fashion and accessories maloprodajnim objektima, uključujući i parfimerije, i radnje koje u svojoj delatnosti prodaju tehniku i tehničke usluge navedenim u Pravilima.

Alpina, BebaKids, Beosport, Bomar, Bonatti, Buzz, Calliope, Candy Cat, Carpisa, CCC, Colin’s, Computerland Games, Cropp, Decorama, Delfi Knjižare, Diopta, Dm drogerie markt, Ecco, Extreme Intimo, Fashion&Friends, Galen Pharm, Galileo, Gigatron, H&M, House, House of Samsonite, Jasmin, Jeordie’s, Jungle Baby, Kengur, Kiehel’s, Kiko, Koton, La lotuso-cvetni butik, LC Waikiki, Lee Cooper, Legend, Lilly, Lindex, Little Ones, L’occitane, Lolita, Maxi, Mohito, Moj Kiosk, N Fashion, N Sport, Nativo Show room, Navigare, Nike, Office Shoes, Opposite Shoes, Paar Shoes, Pandora, Penti, Pepco, Pertini Toys, Pet Republic, Planeta Sport, Proteini.Si, Replay, Reserved, Sani Optik, Sinsay, Skechers, Sport Vision, Springfield, T Group Watches&Jewels, Terranova, Tezenis, The Body Shop, Tom Tailor, Tref Sport, Under Armor, Vitapur, Vulkan, Watch, Women’s Secret, Xiaomi (Mi store), Zlatara Andrejevic, Zlatarna Celje, Avanglion, Bargello, Color Drop, Galaxy Code, GLO, Golden Rose, Mobile Outfitters, Mobileland, IQOS, RELX, Silver Shop, Umbrella, Vape Mania, VSService+, Zapakuj, iRobot, Eye World

U Nagradnoj igri ne mogu učestvovati računi izdati u Maxi Supermarketu, Food courta i Restorana i Kafića, telecom firme kao i objekti koji pružaju usluge u Ada mall-u.

SPISAK DOBITNIKA TREĆE NAGRADNE IGRE „SKOCKAJ SE U ADI“ koji su izvučeni 14.12.2023.

Nagrada. Ime dobitnika
Vrednosni vaučer Caliope brenda Stevović Slavica
Vrednosni vaučer Caliope brenda Miroslav Miletić
Vrednosni vaučer Terranova brenda Tatjana Kikić
Vrednosni vaučer Terranova brenda Filipović Ljubica
Vrednosni vaučer H&M brenda Vasilija Sanković
Vrednosni vaučer H&M brenda Zorica Partenijević
Vrednosni vaučer CCC brenda Milinko Pešović
Vrednosni vaučer CCC brenda Ana Milosević
Vrednosni vaučer Beo Sport brenda Jelena Smuđa Milojević
Vrednosni vaučer Beo Sport brenda Suzana Đorđević

 

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.