Super iznenađenja za Dan žena

Da li volite da iznenađujete ljude do kojih vam je stalo, bez obzira na priliku? Jedan od načina na koji možete razmaziti posebnu osobu jeste da je iznenadite poklonom koji nije očekivala. Pokloni iznenađenja nisu samo zabavni za smišljanje, već i za darivanje.
Ada Loyalty klub je uvek tu za posebna iznenađenja!

Ako ste čekali nešto što će vas oraspoložiti pred proleće, tu smo za vas! Od 5. do 20. marta, sakupljajte pečate i za svaku kupovinu preko 5,000 RSD (41bod) uz Ada Mall Loyalty karticu osvojite vredan poklon!
Ukoliko nemate Ada Mall Loyalty karticu, istu možete potpuno besplatno dobiti na info pultu centra.
Kupujte u Ada Mall-u i svaki dan možete osvojiti vrednu nagradu u susret Danu žena.

1) Prvi pečat – Jedan dolazak u Ada Mall i kupovina uz Loyalty karticu preko 5.000 RSD (41bod) – na poklon se dobija Majica.
2) Drugi pečat – Drugi dolazak u Ada Mall i kupovina uz Loyalty karticu preko 5.000 RSD (41bod) – dobijate vaučer za manikir i lakiranje u Wizard salonu u Ada Mall-u.
3) Treći pečat – Treći dolazak u Ada Mall i kupovina uz Loyalty karticu preko 5.000 RSD (41bod) – vaučer za feniranje u Alfaparf salonu u Ada Mall-u.

Prilikom prve kupovine i registracije iste, uz poklon majicu dobijate i kartončić za sakupljanje pečata. Kartončić čuvajte i prilikom naredne posete i kupovine u Ada mall-u po uputstvima iznad, priložite ga na Info pultu kako bi dobili sledeću nagradu. I tako dok ne sakupite sve tri.

*Akcija počinje 05.03. i traje do 20.3. ili do isteka zaliha.
**U akciji učestvuju svi računi koji učestvuju u Loyalty programu i poklon se može dobiti samo uz Loyalty karticu.
***Uz jedan račun moguće je dobiti samo jedan pečat / nagradu.
****Možete dobiti samo jedan pečat/nagradu u toku istog kalendarskog dana.
*****Pečat i nagradu dobijate prilikom skeniranja računa gde vam se automatski skida iznos u protivvrednosti naznačenih bodova 5,000 RSD = 41 bod, dok se preostali iznos, ako je račun veći od 5,000 RSD konvertuje u bodove i prebacije na vaš profil.
******U akciji učestvuju samo pojedinačni računi.

Ada Mall, Radnička 9
Različit kao ti

This site is registered on wpml.org as a development site.