UKUS FEST & CRAFT ART

Uzbudljivi vikend očekuje vas na spoju dva fantastična festivala – Ukus festa i Kraft arta! Ovog 30. i 31. marta, subotu i nedelju od 10-22h, na jednom mestu, na trećem spratu Ada Mall-a, izlagači oba festivala predstaviće svoje čari.

Ukus fest će vas očarati domaćim i zdravim jelima poput meda, soseva i kolača, nudeći vam pravo gastronomsko iskustvo, dok će Kraft art doneti neodoljivu kreativnost kroz unikatni nakit, prirodnu kozmetiku, modne dodatke i kreativne poklone.

Ne propustite bogat kulturno-umetnički i sportski program koji će obuhvatiti sve – od borilačkih veština koje će demonstrirati Kick box i MMA klubovi, preko kratke koreografije “Pastirske igre” u izvodjenju K.U.D. “Lazar Hrebeljanović”, do predstave za najmlađe iz dramskog studija Bis.

Dodatno, uživajte u aktivnostima kao što su radionica joge za vraćanje balansa u telo i život, izrada keramičkih proizvoda sa mogućnošću da ponesete kući svoje remek-delo, slikarske radionice za mališane u izvođenju Pero art centra, kao i „Sportiki“ – sjajne sportske i muzičke igre za decu.

Ovaj jedinstveni festival podržava lokalne umetnike, zanatlije i proizvođače hrane, te ima za cilj promociju njihovog rada i kreativnosti. Očekuje se da će ovaj događaj privući mnoge posetioce i pružiti im jedinstveno iskustvo upoznavanja sa lokalnim talentima i bogatom ponudom proizvoda.

Market kao i sve radionice su otvorenog tipa, zato ne propustite priliku da nas posetite i oprobate se!

SATNICE:

SUBOTA 30. mart
12h: “SPORTIKI” – muzičko sportske animacije za decu
16h: San letnje noći – INTERAKTIVNA PREDSTAVA ZA DECU – Studio BIS
18h: Radionica Grnčarije Minčić
20h: KICK BOX KLUB “WHITE CITY” / pokazne veštine

NEDELJA 31. mart
12h: Centar BALANS – joga i sport / vrati balans u telo i život
16h: K.U.D. “Lazar Hrebeljanović” – kratka koreografija: “Pastirske igre”
18h: Radionica slikanja za decu “PERO ART CENTAR”
20h: MMA KLUB “GAVRILO PRINCIP” / pokazne veštine samodbrane

Budite deo ove nezaboravne manifestacije u Ada Mall-u!

This site is registered on wpml.org as a development site.