ZEMLJA FANTAZIJE

Neke od najlepših uspomena na detinjstvo su svet bajki i fantazija u koje smo tonuli nakon svakog čitanja ili gledanja poznatih svetskih naslova. Nekima samo detinjstvo, ali mnogima i čitav život fantazije predstavljaju posebnu strast i izvor ideja. Baš zbog toga će mnoge obradovati vest da neke od najlepših fantazija dolaze u Ada Mall. Sedam dana neverovatnih iskustava vas čeka od 22. do 28. maja od 18h na platou III sprata.

Zamislite šetnju kroz TC Ada Mall u kojoj srećete vile, čarobnjake i možete da napravite naopake fotografije u kutku Muzeja Iluzija, svojim mališanima priredite nezaboravne avanture i uspomene za čitav život?

U ovim danima, za najmlađe je organizovano, njima uvek zabavno, bojenje lica i lažne tetovaže. Dok klinci uživaju na svoj način, najsmelije tate i mame moći će da testiraju svoju hrabrost u jedinstvenoj Kući strave na I spratu Ada Mall – ne shvatajte je olako.

Ljubitelji društvenih igara će moći da se nadmeću u specijalnom XXL formatu, a najambiciozniji će moći da provere svoje znalačko umeće u šahu protiv velemajstora šahovskog kluba “Kralj” sa Čukarice. Najbolji izazivač će osvojiti šahovsku tablu inspirisanu motivima jedne od najboljih filmskih franšiza – Hari Poter, koji će za nagradu krasiti sobu nekog od smelih šahista.

Ukoliko volite Virtuelnu stvarnost, onda uskočite u avanturu i istražite maestralne divljine u kojima opasni zmajevi vrebaju iza svakog ćoška i izazivaju jezu u žilama.

Ako ste jedan od srećnika, onda možete osvojiti i sjajne nagrade – besplatne ulaznice za Kuću strave, CineStar bioskop ili sjajne edicije fantazije iz Vulkan knjižare.

Pored svega ovoga, pripremljene su i brojne druge aktivnosti sa ciljem da se svi podsete koliko „mašta može svašta“, a TC Ada Mall pomaže da napravimo pauze od nekada umarajuće jave, probudimo svoju maštu i napunimo se energijom koju ćemo iskoristiti za neka mala ili velika dobra dela u budućnosti.

Pratite nas na društvenim mrežama i dođite da zajedno pobegnemo u svet fantazije.

This site is registered on wpml.org as a development site.