Uskrs u Ada Mallu-u

U susret jednom od omiljenih dečijih praznika, Uskrsu, Ada Mall shopping centar 19. aprila organizuje specijalni USKRŠNJU aktivacija. Najkreativniji učenici iz 10 osnovnih škola sa područja Opštine Čukarica na trećem spratu centra od 15 časova pokazaće svoje umeće i talenat u fabranju džinovskih jaja. Najmaštovitije kreacije po oceni posebno formiranog žirija dobiće posebne nagrade a posetioci Ada Mall-a biće u prilici da do Uskrsa uživaju u maloj izložbi. Specijalne nagrade za ovu priliku pripremili su ticket centar IGRAJ.RS kao i bioskop CINESTAR.

Program će upotpunii učenici muzičke škole „Vatroslav Lisinski“ koji pripremaju prigodan repertoar posvećen praznicima.

Istog dana, najmlađi posetioci Ada Mall mogu učestvovati u Uskršnjoj KLIK radionici i oprobati svoje umeće farbanju drvenih jaja ali i takmičiti se specijalnim igricama. Početak radionice u 15 časova.

Kao uvertira za praznično slavlje, 16. aprila organizujemo dečju predstavu pod nazivom „U svetu bajki“sa početkom u 18 časova na trećem spratu Ada Mall-a. Pozorište sanjalište nam donosi priču o svetu bajki koji je je u velikom problemu. Pojavila se čudna bolest zaboravitis. Bolest se jako brzo širi. Mnogi likovi iz bajki su se izgubili i završili u „stvarnom svetu“ kod naše drugarice Nevene. Da li će Nevena uspeti da im pomogne da se sete ko su i gde su pošli, da li će princ Filip poverovati da je Nevena princeza koja se probudila bez njegovog poljupca, šta su odluke „Saveta čarobnjaka“ sveta bajki? Odgovori na ova pitanja se nalaze u našoj predstavi.

Kao šlag na torti, pripremamo specijalne Uskršnje šoping dane od 22. do 23. aprila kada ćete biti u prilici da do novih kolekcija muške, ženske i dečje odeće, obuće i aksesoara, kao i beauty proizvoda, te bele tehnike i ostale robe široke potrošnje dođete po specijalnim uslovima i uz atraktivne popuste do 30%. Ovo je ujedno prilika da svoje Ada Mall Loyalty kartice iskoristite u punom potencijalu i ostvarite popuste u blizu 50 prodavnica.

Kompletnu listu popusta možete pročitati na linku.

ADA MALL u duhu praznika predstavlja ponudu prodavnica DECORAMA kao i Vulkan knjižara koju ne smete propustiti.

Decorama – na drugom spratu.

Vulkan knjižara na drugom spratu

U trenucima kada poželite da se odmorite uspešnog šopinga, tu su terase Kayak caffea i restorana Monument sa najlepšim pogledom na Adu Ciganliju i Beograd.

Širimo radost i pozitivne vibracije u susret Uskrsu. Čekamo vas u Ada Mallu, Radnička 9 (preko puta Ade Ciganlije).

This site is registered on wpml.org as a development site.