Autentičan stil za najluđu noć

Ukoliko se odlučite da Novu godinu dočekate u punom sjaju, uz glamur, šampanjac, žurku i vatromete – imamo sve za vas.

Takođe, za sve one koji pak preferiraju najudobniju kućnu varijantu uz ognjište kamina, prskalice i dobar film – nismo ni vas zaboravili.

Sve u svemu, treba se prikladno obući i pripremiti za koju god se varijantu odlučite, zato vam donosimo najsavršenije preporuke i komade naših brendova koji će vas učiniti jedinstvenim ulaskom u 2023. godinu.

Zasijaj u novogodišnjem sjaju!

Šta će te istaći u najluđoj noći?

Pitanje od milion dolara, a odgovor toliko jednostavan – šljokice, šljokice i još šljokica.

Detalj koji te sigurno neće ostaviti neprimetnom, detalj koji ce privući svačiju pažnju i detalj koji će te učiniti jedinstvenom.

Novogodišnje veče samo po sebi je posebno, budi i ti, i zasijaj uz predloge autfita koje smo pripremili samo za tvoj ukus.

 

Ušuškaj se u stilu!

Toplo, udobno, šareno i slobodno. Bez preteranog razmišljanja o uklapanju boja, jer je sve dopušteno kada je reč o novogodišnjim dezenima. Na tebi je samo da skuvaš vino ili čaj, obučeš novu omiljenu pidžamu ili džemper i pustiš omiljeni TV program. A kada treba izaći do terase, kapa da čuva glavu i papuče da utople noge. Na sve smo mislili.

 

Pronađi svoje omiljene komade u našim radnjama – H&M, Fashion&Friends, Sinsay, Reserved, House, Beosport i mnogim drugim. Jer novogodišnja magija je svuda širom Ada Mall-a.

This site is registered on wpml.org as a development site.