CRNI KOMADI KOJI SU NEOPHODNI BAŠ SVAKOME!

Black Friday vikend u Ada Mall-u spreman je za tvoj spisak neophodnih komada.

Mala crna haljina, crni sako, crni kaput, kožne čizme – ono što je ženi uvek preko potrebno bez obzira na to koliko ih već poseduje u svom ormaru.

Izlazak, poslovna kombinacija ili jednostavno priprema za predstojeće praznike i zimovanja? Na sve smo mislili jer najveći popusti čekaju samo na tvoj odabir i odluku.

 

Dok će većina muškaraca period fudbalske groznice provesti kod kuće ili u lokalnom kafiću, žene će iskoristiti period Svetskog prvenstva za druženja sa drugaricama, izlaske i posete različitim događajima koji su u što manjoj korelaciji sa sportom. S tim u vezi, za obe situacije Ada Mall ti daje rešenje odevnih kombinacija. Njemu crna udobna trenerka, baggy duks, ili omiljenji brend patika i jakne, sve što mu je potrebno za decembarski spektakl pred malim ekranima. A njoj dobra tašna, cipela, pantalone i sako. Idealna kombinacija za bilo koji potencijalni događaj na poslu, ali i posle njega.

Posle osnovnih komada, na red dolaze i aksesoari – kape, ešarpe i dobar par kožnih ili vunenih rukavica. I zimska sezona može da počne!

Zato se pripremi na vreme i iskoristi najveće popuste u godini. Obraduj sebe, svoju lepšu polovinu ili jednostavno pripremi sve novogodišnje poklone na vreme.

Vidimo se u Ada Mall-u od 25. do 27. novembra.

This site is registered on wpml.org as a development site.