Fashion blog April

Idealna za ženu koja traži odeću koja će trajati više od jedne sezone!

U novoj kampanji Reserved za proleće 2023, koju je fotografisao Mateuš Stankievič, dominiraju jednostavne i praktične siluete, ali ne lišene dekorativnih elemenata ili referenci na najvažnije trendove prolećne sezone. Elementi prošlosti, oslanjajući se na evropsku baštinu, kombinovani su sa modernom klasikom, a formalniji modeli sa ležernijim.

Ponuda Reserved-a za proleće je garderoba idealna za ženu koja želi da bude u toku, ali traži odeću koja će trajati više od jedne sezone. Potreba za praktičnošću biće zadovoljena bež kaputom sa duplim kopčanjem, crnim odelom sa uklopljenim sakoom ili plavom satenskom košuljom. Klasična osnova je prošarana čipkastim kompletima, haljinama i bluzama ukrašenim naborima ili odećom sa cvetnim printom koja je osnova proleća.

Boje su znatno smirene, propozicije su zadržane u skromnoj paleti bež, prljavo bele, crne i plave, sa dodatkom žalfije zelene ili dimljeno roze, a šare su svedene na minimum. Otuda cvetni print u različitim veličinama na crno-beloj pozadini koji se koristi za ukrašavanje haljina, pantalona ili svetlih košulja. Ali ono što je mnogo važnije od specifičnog uzorka je tekstura tkanine: čipka, vez, žakard, strukturalni dres ili ažurna trikotaža. Tu su i totalni izgled i heklani umetci, pleteni nabori i vezeni akcenti, kao i volani, prošiveni ili ukrasni rubovi.

Fotosesija je održana na Kanarskim ostrvima. Zelena pozadina egzotičnih biljaka i beli, grubi zidovi savršeno odražavaju suštinski karakter prolećnog izdanja brenda Reserved. Kolekciju je kreirala Kendis Šepston ​​iz Johanesburga, sve češće se pojavljuje na najvažnijim modnim pistama. Stilizacije je pripremila Karla Grušecka, jedna od najpriznatijih poljskih stilista mlade generacije.

Prolećna kolekcija Reserved biće dostupna u prodaji od 14. marta 2023.

This site is registered on wpml.org as a development site.