H&M MODNI DOPAMIN

Nakon borbe sa prolećem da nam konačno vrati sunce, vreme je da pripremimo odevne kombinacije koje će vas voditi kroz tople dane i osvojiti na prvi pogled. Odevanje koje podiže dnevno raspoloženje, a koje vas vodi direktno u nezaboravne letnje noći, u grad nam donosi nova H&M kolekcija za leto 2023.

Ležerna odela u kombinaciji sa heklanim detaljima, lan koji pojačava osećaj lakoće, trendy sandale sa kaišićima koje doprinose eleganciji, uz upadljivo zlatan nakit, samo su deo ponude koju možete pronaći u njihovoj radnji od 18.05.

Kada lepršavosti kao bazi dodate “24k shine” efekat kroz svetlucave komade nakita, bićete sigurno primećeni gde god da ste se uputili, baš onako kako je i dizajner kolekcije zamislio.

Ono što se posebno izdvaja ove sezone, je neizostavano kombinovanje kupaćih kostima i nakita sa komadima namenjenim dnevnim, pa čak i poslovnim kombinacijama, pružajući mogućnost individuama da izraze svoj stil i samouvereno nose naizgled nespojivo.

„Za ovu kolekciju inspiraciju smo pronašli u dugim i toplim sunčanim danima koji se bez napora pretvaraju u čarobno svetlucave zvezdane noći. Opušteno, sofisticirano odelo, naglašeno sjajnim detaljima i šik bojama je must have sezone. Takođe, nakit za telo treba da bude sastavni deo svake kombinacije, jer će dodatno naglasiti jedinstvenost, šarm i senzualnost svakog ličnog stila,“ poručila je Eliana Masgalos, dizajnerka koncepta u H&M-u.

I da, ne zaboravite, nakit na plaži je dobrodošao!

Potražite svoje alke, slojevite ogrlice, masivno zlatne narukvice, naočare i njima naglasite svoj ten. Obezbedite poglede kojima niko ne može odoleti 😊

 

Više fotografija i video potražite >>> OVDE

This site is registered on wpml.org as a development site.