Guess: tašne koje nosimo u aprilu

Sanjali smo dugo o proleću i novim, svežim nijansama kada smo koncipirali ove ideje za aksesoare. Volimo jarke i smele boje ove sezone koje zaista daju osećaj da smo promenili raspoloženje. Našli smo ih u poznatom konceptu multibrenda FASHION&FRIENDS.

Evo šta nas je privuklo iz zime u proleće: GUESS tašne zanimljivih boja. Inspiraciju smo pronašli u urbanim outfitima i kombinacijama koje su pun pogodak za April: pink, bela, plava, zelena.

Nadamo se da će vam ovi predlozi pomoći da potpuno uđete u novu sezonu, jer mi smo već oduševljeni šta smo zatekli u radnjama!

Ove sezone, naš tim je bio oduševljen GUESS dizajnerima i njihovim snovima o putovanju na neke nove, zanimljive destinacije. Od piknika na otvorenom uz flašu limončela pa sve do urbanih kafića gde se razmenjuju značajni pogledi. Naša obnovljena veza sa prirodom nastavlja da inspiriše i prateće outfite Svetli i veseli tonovi sezone uključuju retro osećaj sa nekim nikada ranije ponuđenim nijansama nežno roze i krem – bele i svih prirodnih tonova koji nas okružuju kao što su zelena i plava…

This site is registered on wpml.org as a development site.