KIKO MILANO PREDSTAVIO LETNJU GOLD REFLECTIONS KOLEKCIJU

Poznati brend šminke i kozmetike KIKO Milano predstavio je letnju Gold Reflections kolekciju inspirisanu zalaskom sunca na obali Italije.

Tim povodom KIKO Milano je sredinom juna organizovao make-up workshop u saradnji sa brend ambasadorkom Dunjom Jovanić (@imfashionbabe) i talentovanom šminkerkom Jelenom Roksandić (@jelenarox).

Svi učesnici su imali priliku da tokom radionice nauče kako da sami kreiraju osunčan letnji look sa KIKO Milano proizvodima iz nove kolekcije.

Limitirana Gold Reflections linija oživljava duh toplog italijanskog leta kroz proizvode visokih performansi sa inovativnim formulama za lice, oči i usne. Elegantan dizajn pakovanja upotpunjen je simbolikom sunčeve svetlosti koja asocira na buđenje i sjaj, kako unutrašnji tako i spoljašnji.

Osnovan 1997. godine u italijanskoj prestonici mode, KIKO Milano stekao je planetarnu popularnost zahvaljujući neverovatnoj raznolikosti proizvoda, tekstura i boja, kao i pristupačnim cenama. Najveći deo asortimana proizvodi se u Italiji, spajajući kvalitet, vodeću tehnologiju i neprevaziđenu stručnost u kozmetici.

This site is registered on wpml.org as a development site.