MODA SNEŽNIH I SUNČANIH DOLINA

Šta obući i poneti za odmor na snegu?

Boravak na snegu, tačnije, na ski stazi, ne isključuje razmišljanje o stilu. Važno je da vam bude toplo i udobno, ali nema razloga da usput i ne izgledate dobro. Ukoliko ste jedni od onih koji su već uplatili skijanje potrebna vam je i oprema koja će uticati na to da se svi okrenu za vama. Svake godine izbor zimske opreme i odeće je sve veći i prati modne trendove, koji pružaju velik izbor za svakog ljubitelja modernih skijaških krpica.

Kombinujemo boje, stilove, krojeve i materijale. Od skija, snouborda, kacige, štapova i pancerica, preko naočara, kapa, šalova i rukavica. A razmišljamo i dezenu pertli, pa čak i kopčama.

Najnoviji trendovi ove sezone devojkama vraćaju jednodelno ski-odelo, i to u novim modernim, uskim dizajnima, ali i skraćuje vreme za razmišljanje o kombinovanju gornjeg i donjeg dela. Uz jednobojno odelo ili odelo sa printom iskombinujte dugačak, debeli šal i bićete glavna zvezda na skijalištu. Naše preporuke su modeli brendova Sunvalley i Roberta Tonini.

Većina skijaša voli jarke boje, kojima se odstupa od beline koja čini njihovu pozadinu u aktivnom odmoru, te se u asortimanu opreme na to veoma obraća pažnja. Brendovi koji su raj za oči skijaša koji vole ovaj tip opreme mogu se pronaći u Sport Vision-u ili Beosportu, gde su preporuke svakako Ellesse, Icepeak, Volcom, O’Neill, ili Billabong. Neki, pak, vole jednostavnost, pa se drže jednostavnijih boja i dezena, pa smo i na njih mislili, i izdvojili sofisticiraije brendove kao što su Colmar ili Roxy.

Nikako ne zaboravite naočare! Detalj koji je na snegu umnogome potreban, kako iz praktičnih razloga, tako i kao aksesoar za demonstriranje stila, ali i ako ste skloni koketiranju na stazi i način da budete pomalo misteriozni, što da ne..  Naša preporuka su brendovi kao što su Giro, Burton, ili NGN.

Treba li uopšte pominjati da skijaška oprema nije kompletna bez kape, šala i rukavica? Ukomponujte ih u skladu sa odelom. Ako je odelo jednobojno – birajte kapu i šal sa šarama, a ako je odelo šareno – dodaci neka budu malo diskretniji. I za kraj vam samo ostaje da uživate i sve oko sebe ostavite bez daha…

Sve navedene komade ili brendove možete pronaći u Ada Mall radnjama poput Beosport-a, Sport Vision-a, Planete Sport, N Sport-a, Tref sporta.

This site is registered on wpml.org as a development site.