NOVI FILMOVI – USKORO U CINESTARU

Uskoro u CINESTAR-u u Ada Mall-u stižu vrhunski filmovi, ispratite sa nama koji su to budući blokbasteri za koje će se tražiti karta više.

DUNE

O filmu: Adaptacija naučno-fantastičnog klasika Frenka Herberta i nastavak velikog bioskopskog spektakla „Dine“ okupljaju zvezdanu ekipu koju čine Timoti Šalame, Zendaja, Rebeka Ferguson, Džoš Brolin, Ostin Batler, Florens Pju, Dejv Bautista, Kristofer Voken, Stiven. Mek Kinli Henderson, Lea Sidok, Stelan Skarsgard, Šarlot Rampling i Havijer Bardem. Radnja nastavlja putovanje Pola Atreida, sada ujedinjenog sa Chani i Fremenima, dok ide na ratni put osvete protiv onih koji su uništili njegovu porodicu. Suočen sa izborom između ljubavi svog života i sudbine poznatog univerzuma, on nastoji da spreči užasnu buduc´nost koju samo on može da predvidi.

REDITELJ: Denis Vilnev

ŽANR: naučna fantastika

ULOGE: Rebeka Ferguson, Timoti Šalame, Zendaja

POČETAK PRIKAZIVANJA:29. februar

Dune: Part Two Delayed to 2024 | Budapest Reporter

 

 

 

POSLEDNJI STRELAC

O filmu: Nenad Kuruzović je bivši pripadnik tajnih službi. Vodi miran, penzionerski život, živi u stanu sa psom. Jedino društvo koje ima je komšinica Olivera, profesorka francuskog. Deset godina ranije, Nenadova supruga ubijena je u zasedi namenjenoj njemu. Naime, Nenad je bio na tragu velikog narko dilera, međutim, nakon smrti nevine žene, zločinac beži preko granice. Razočaran u službu i vlast koja je dozvolila zločincu da pobegne, Nenad napušta službu i odlazi u prevremenu penziju. Zaplet počinje kada se narko-diler vrac´a u Beograd, a služba kontaktira Nenada i traži od njega likvidaciju, računajuc´i na njegovu želju za osvetom. Mada, nekada željan osvete, Nenad nije oduševljen predlogom. Istog dana dobija nemoralnu ponudu zločinca Markovića. U igri mačke i miša, njih dvoje se moraju suočiti sa svojim ličnim demonima i željom da iskupe sopstvene duše.

REDITELJ: Darko Nikolić

ŽANR: Triler

ULOGE: Nenad Jezdić, Miloš Timotijević, Aleksandra Belošević, Miki Krstović, Nataša Marković

POČETAK PRIKAZIVANJA: 14. Mart

 

Poslednji strelac” novo ostvarenje u režiji Darka Nikolića: Napeti triler o ubistvu i osveti - Glas Srpske

This site is registered on wpml.org as a development site.