Potraga za najboljim brendovima kupaćih kostima je počela!

Ali ove godine, potraga za fashion momentima na plaži i bazenu biće lakša nego ikad jer su najbolji komadi već u Ada Mallu!

Women’secret je na našoj listi favorita već godinama: ljudi kreiraju kupaće kostime bez premca kada su trendovi u pitanju. Dok drugi nude samo kupaće kostime, ovaj španski brend se pobrinuo da uz njih uvek možete pronaći adekvatne papuče, pareo, haljinu, šešir ili torbu za plažu.

Sada je vreme da u svoju prošlogodišnju kolekciju kupaćih kostima dodate I upravo pristigle savršene kupaće kostime I pripremite se za pravi ‘’boho vajb’’ gde god da putujete.

Da sumiramo: ovog leta kupujemo kupaće kostime sa odgovarajućim ‘’krpicama’’ (kao što su top sa kratkim rukavima i pareo) i dodacima (kao što su šeširi i trake za glavu). Sve to čini letnji izgled o kojem ne treba previše razmišljati – zato, zgrabite svoj bikini i prateću sexy kombinaciju koja ga zaokružuje i spremni ste za plažu!

U pripremi za sunčane dane na plaži i izležavanje na bazenu, spremamo I mnoga druga iznenađenja u Adi, pa nas redovno pratite!

This site is registered on wpml.org as a development site.