Home Shop DM Drogeria

DM Drogeria

Kompanija dm na srpskom tržištu prisutna je od 2004. godine na kojem se, do danas, ustalila sa preko 115 prodajnih objekata u 30 gradova i preko 1300 zaposlenih. Kao kompanija koja reaguje na postojeće trendove, a u većini slučajeva ih i diktira, dm je prepoznat kao trendseter na tržištu Srbije i kao mesto kupovine svega na jednom mestu, od segmenta lepote, prirodne kozmetike, organske hrane, lične higijene, do proizvoda za domaćinstvo i negu beba.

Pored toga, dm je jedan od najvećih ponuđača privatne robne marke na tržištu Srbije. Dobro poznati dm brendovi – Balea, alverde, dmBio, babylove, Denkmit i dr. garantuju identičan kvalitet u svih 14 zemalja u kojima kompanija posluje.

dm je zahvaljujući velikom izboru organske hrane i robnoj marki dmBio postao i nezaobilazno mesto za sve kupce kojima je organska ishrana deo svakodnevnice. Sa sloganom „Organski kvalitet po super ceni“ dm nastavlja i dalje da proširuje ovaj asortiman kako bi zadovoljio potrebe svojih kupaca.

Konstantno ulaganje u zajednicu i podrška domaćoj privredi, kao i visok nivo društveno odgovornog poslovanja sa akcentom na ekologiji, jeste nešto na šta je kompanija izuzetno ponosna. To potvrđuju i brojne nagrade koje je dm dobio. Neke od njih su „Đorđe Vajfert“, priznanje koje kompanije dobijaju od strane Privredne komore Srbije za odgovorno poslovanje i VIRTUS, nagrada za filantropiju.

U maju 2012 otvorene su prve filijale u Skoplju, glavnom gradu Severne Makedonije. Danas u Severnoj Makedoniji ima 20 filijala sa preko 150 zaposlenih.

011 7350450

Svakim danom 10:00 - 22:00

DM Drogeria se nalazi na drugom spratu

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.