Slavimo žene koje prave razliku – Međunarodni praznik žena u Ada Mall-u

Suprotno verovanju da je ovo svet kojim dominiraju muškarci, žene su te koje pružaju osnovu moći, milosti, mudrosti, pravde, kreativnosti i nade. Poznato je da žene imaju bolju intuiciju, strpljenje, emocionalni fokus, saosećanje i sposobnost umrežavanja. Lista ženskih prednosti je beskrajna. Mart je mesec u kojem simbolično slavimo ženu.

U Ada Mall-u, od 5. do 8. marta tim povodom vas očekuju specijalni popusti na kupovinu artikala iz ženskog programa, dok za kupovine preko 5.000 RSD uz loyalty karticu na poklon dobijate brendiranu majicu. 

Ovde darivanju u Ada Mallu nije kraj. Do 20. marta, za svaku kupvinu preko dodatnih 5.000 RSD prikupljate pečate koji vam donose dodatne poklone. Za prvi pečat poklanjamo majicu. Za drugi pečat poklanjamo vaučer za manikir sa lakiranjem u Wizard salonu u Ada mall-u. Treći pečat vam donosi vaučer za feniranje u Alfa Parf salonu u Ada mall-u.

Detalje aktivacije i kako da sakupite sve tri nagrade možete pogledati na linku.

Lista popusta za period od 5. do 8. 3. / POGLEDAJTE LISTU

Tokom istorije, svet je bio svedok mnogih velikih snažnih žena koje su uspele da iskoriste svoju svakodnevnu moć da ostave neizbrisiv trag u društvu. Ova akcija je simbolični podstrek za sve današnje i buduće heroine koje vode brigu o svima ali i o sebi.

Ada Mall, Radnička 9
Različit kao ti!

This site is registered on wpml.org as a development site.