Zeleni Utorak Ada Art Fest

Zeleni Utorak Ada Art Fest je ovoga puta katalizator za ponovnu izgradnju veze između naše dece i sveta ekologije i prirode. U Adi se trudimo da povežemo ključne inicijative koje promovišu dečiju igru kako bismo poboljšali dobrobit i razvoj dece, promovisali kreativnu igru i motivisali na novi način njihovu vezu sa prirodom.

Radimo na tome da osnažimo, povežemo i razvijamo ‘’zelenu’’ svest koja vraća decu u svet mašte i iz nje stvara novu stvarnost.

Naše stalne aktivnosti Zelenog utorka su raznovrsne uz pomoć lidera iz zdravstva, obrazovanja, životne sredine, urbanog planiranja, rekreacije na otvorenom, lokalne zajednice, vlade, biznisa, umetnosti i mnogih drugih sektora.

Druženja i aktivacije kroz Zeleni Utorak u Ada Mall-u pružaju jedinstveno mesto susreta za edukaciju i izgradnju svesti kroz konkretnu pomoć lokalnoj zajednici putem donacija, razmene iskustava, ideja i znanja među našim članovima i partnerima.

U okviru Zelenog utorka organizujemo i ART FESTIVAL i specijalno takmičenje u kojem učestvuju osnovne škole Čukarice, Rakovice i Obrenovca.

Kako umetnost, druženje i kreativnost oplemenjuju našu zajednicu, učenici starijih razreda će kroz umetnički izraz pokazati kako zamišljaju budućnost na temu „MOJ GRAD IZ MAŠTE“. Cilj je da crteži učesnika prenesu optimistične poruke, prevazilazeći razlike u etničkoj pripadnosti, kulturi, jezku, pa čak i generacijama.

Za učesnike programa Ada Mall je pripremio odgovarajuće poklone, a cela manifestacija pored glavnog momenta druženja ima faktor podrške obrazovnom sistemu gde radovi tri škole, koji budu od strane žirija izabrani kao najlepši, dobijaju donaciju za kupovinu neophodne opreme, od Ada Mall-a.

Spisak popusta vas čeka na LINKU.

This site is registered on wpml.org as a development site.