Ada Mall – program lojalnosti o kojem se priča

Ada Mall u Beogradu spada red tržnih centra poslednje generacije koji od prvog dana svojim poseticima nudi specifično iskustvo koje nadmašuje okvire klasičnog šopinga. „Kvalitet nečijeg života je u direktnoj proporciji s njihovom posvećenošću izvrsnosti, bez obzira na to koje polje rada bira”, reći su Vince Lombardi. Od maja prošle godine kada je Ada Mall pokrenuo svoj program lojalnosti, bilo je jasno da će i on biti potpuno nekonvencionalan i bogat pogodnostima koji će značajno uticati na poboljšanje kvaliteta vašeg života. Preko 40,000 korisnika za godinu dana, uverilo se u pogodnosti kupovine uz popuste u preko 50 prodavnica, paralelno skenirajući račune, pretvarajući ih u bodove koji su im donosili mogućnost konvertovnja u poklone iz fonda vrednog 12 miliona dinara.

„Ideja nam je bila da Loyalty program podignemo na viši nivo i da uz jednu karticu našim vernim potrošačima i posetiocima pružimo dodatne benefite i pogodnosti. Pored bogate ponude u centru, krenuli smo u sklapanje saradnji sa eksternim partnerima, koji se ne nalaze u sklopu ponude centra, ali koji nude usluge iz različith oblasti i tako upotpunjuju celokupnu ponudu programa. Dosadašnjom praksom Ada Mall pokazuje da osluškuje potrebe svojih potrošača i uvek nudi više od samog šopinga“, navodi se u sapoštenju Ada Mall menadžmenta.

Korak dalje bio je uključivanje spoljnih partnera u program koji su ponudili vrednost više za sve one koji imaju BASC i VIP kartice lojalnosti Ada Mall. Prednosti programa prepoznali su pozorište Madlenianum u Zemunu, Air Serbia, Derma Care by Medigroup, Markoni Sport i bazeni Sportskog centra Košutnjak.

Pozorište Madlenianum u Zemunu, prvi privatni teatar u zemlji, osnovan 1997. kao prva privatna opera u ovom delu Evrope, postalo je izuzetno popularno kao prvi model muzičko-scenskog pozorišta u Srbiji. Korisnicima Ada Mall loyalty kartice omogućio je 10% ili 20% popusta na ulaznice predstava iz produkcije pozorišta.

AIR SERBIA  je srpski nacionalni avio-prevoznik koji trenutno leti ili planira da leti na preko 60 destinacija u Evropi, Severnoj Americi i Bliskom istoku. Njegova rekordna 2019. prevezla je oko 2,81 miliona putnika. Korisnici loyalty kartica ADA MALL imaju pravo na 5% popusta na kupovinu karata uz promo code koji se šalje korisnicima na mejl.

Derma Care je deo Medi grupe, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji, i pruža najsavremenija rešenja u oblastima dermatologije i estetske medicine. Ada Mall BASIC cartica vm omogućava 5% ili 10% popusta na sledeće usluge – dermatološke preglede, fotonder mapiranje mladeža, sve laserske procedure i intervencije uklanjanja kožnih promena.

Deo Markoni sporta, ova usluga iznajmljivanja bicikala je jedna od najrazvijenijih u Beogradu i pruža usluge Ada Ciganlija – najveći rekreativni park u gradu oko reke Save i Savskog jezera popularnog po svojim plažama i sportskim sadržajima. Ada Ciganlija se nalazi u blizini tržnog centra Ada Mall. Uz našu osnovnu loyalty karticu dobijate 5% ili 10% popusta na rentu bicikala, na svim lokacijama.

 Kompleks navećeg otvorenog plivališta u zelenoj oazi Košutnjak obuhvata pet bazena – olimpijski, školski, rekreativni i dečiji bazen i bazen za skokove u vodu. U sklopu Zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije su i ambulanta, teretana, teren za odbojku na pesku. Bazenima upavlja Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Kartica lojalnosti Ada Malla omogućava da uz pet kupljenih ulaznica, šestu dobijate besplatno.

 Očekuje vas još dodatnih iznenađenja, proširenja saradnji i priključenja partnera ali i neviđenih do sad poklona kroz Ada Mall Loylaty Club.

Karticu lojlnosti možete dobiti vrlo lako na info pultu u prizemlju šoping centra. U popunjavanju formulara pomoći će vam naše ljubazne promoterke. Ovo leto idealna je idealna prilika da se uverite u benefite programa lojalnosti Ada Malla. Jer u Ada Mall-u, uvek dobijate više.

Ada Mall, Radnička 9 – Različit kao ti.

 

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.