BUĐENJE PROLEĆA

Izlazak iz zime i ulazak u proleće je najuzbudljivije doba godine.

Ulepršaćemo u ovu sezonu sa manje slojeva, u lakšim tkaninama i sa osećanjem slobode jer smo se rešili teških kaputa, džempera i čizama.

Ovih dana na Instagramu trenduju kombinacije maksi suknje i top majice, isprani džins-na-džins, a crveni tepisi i piste puni su prolećnog buđenja.

U modi je „novo neutralno“, pastel u kome dominiraju morske teme i okeanom inspirisane palete boja i „nebeski“ izgled definisan anđeoskim motivima i disko glamom.

H&M kolekcija za proleće 2023. inspirisana je mitskim ostrvom Hennes, i nudi mnoštvo mogućnosti za transformaciju ličnog stila. Kolekcija se sastoji od modnih komada nežnih nijansi, smelih oblika i taktilnih tekstura, a sastojaće se iz dva dela – pre-spring kolekcije, koja je već dostupna online i u prodavnicama.

Nijanse koje će ovog proleća preovladati biće ledene i futurističke – ukazujući na duh novih početaka koji dolazi sa prolećem: lila, puderasto plava, čelično siva, bledo žuta, pastelno zelena…

Izrađena od kvalitetnih tkanina, ova kolekcija po pristupačnim cenama, kroz četiri stilske teme, nudi mogućnost za kreiranje različitih kombinacija i modnih transformacija. Azurne vode bile su inspiracija za živopisnu paletu boja, najlepše skulpture s ostrva pomogle su u kreiranju 3D silueta, divlja flora savršeno se uklopila u trendi printove, a motivi iz botaničkih bašta poslužili su za neodoljive printove koji vas ohrabruju da unesete novine u svoj modni stil.

Probudite avanturistički duh, uplovite u pastele i dozvolite sebi više slobode.

Da li se usuđujete?

 

 

This site is registered on wpml.org as a development site.