Futuristička ulična obuća i odeća Togoshi brenda stiže!

Budućnost se upravo dešava! Zahvaljujući CCC-u, Togoshi brend se vraća. Kolekcija proleće/leto 2022 je konačno dostupna. Ovo je uniforma sledeće generacije! Ljudi budućnosti nose Togoši. Fascinirani modernom tehnologijom, korejskom strip umetnošću i bendovima kao što su Black Pink i BTS, oni nose odeću kao globalni influenseri.
Boja je ključ – od neonsko žute u kombinaciji sa crnom, do pastelne boje lavande. Od motiva karakterističnih za Y2K izgled, nova kolekcija uključuje super moderne grafičke crteže iz kulture Dalekog istoka. Neonska svetla ulica u Seulu, odeća frontmena korejskih dečačkih bendova i rejv kultura su glavne inspiracije za prvu kolekciju.
Togoši brend ne bi bio to što jeste bez patika – aerodinamičnih, masivnih i stabilnih. Liniju obuće dopunjuju normkor sandale. Na fotografiji koju je napravila Zuza Krajewska pojavila se Kineskinja Maggie Yu, poznata po saradnji sa Burberry brendom i Japanskim modelom Jumpei Okazakijem, koji je na set stigao a direktno sa Nedelje mode u Parizu.
Togoshi koleckija obuće dostupna je u određenim CCC prodavnicama. Uskoro i Togoshi odeća!
This site is registered on wpml.org as a development site.