Harmonija suprotnosti u letnjoj kampanji brenda Reserved

S jedne strane, glatke površine seče na klasičan, bezvremenski način. Na drugoj – moderni izrezi, volani i nestvarni, digitalno kreirani otisci. Sve u zasićenim nijansama letnjeg šerbeta. Malina, jagoda, borovnica, narandža, egzotična zelena dodata je voću, kao sa prazničnih fotografija u nedrima prirode. Reserved letnja kolekcija kombinuje kontraste da bi se postigao balans koji je lako pokupiti.

Praznična lakoća se može pronaći u štedljivim krojevima odela ili haljina, geometrijskim izrezima u struku, laganim kaiševima i kravatama, kao i u ukrasnom perju kojim su obrađene ivice manžetna ili mini suknje novčanika. Brend razbija stereotip predvidljive svečane odeće služeći je u nizu intenzivnih nijansi, poput neonskog korala ili naelektrizirajuće ljubičaste. Jednostruki sako, naborane pantalone, haljina sa košuljama na kopčanje ili komplet sa skraćenim sakoom čine energičnu letnju bazu, spremnu za dopunu modelima u havajskom hibiskusu ili nepravilnim dezenima od duginog pletenog materijala, kao i sa originalni otisak koji je rezultat eksperimenata sa fotografijama cveća i invertovanjem boja u grafičkom programu. A tu dolazi i asimetrija puna volana, krojeva i geometrijskih rešenja, na primer kod dekoltea.

Iako je letnja kolekcija, savršena je za nošenje u nekoliko slojeva. Cvetni, uski kombinezon, savršeno izgleda solo, kao i uz široku košulju i dobar je način za eksperimente. Ista je i haljina sa V-izrezom, nošena preko jorgovan bluze sa naboranim pufovima, ili kratkog narandžastog topa sa dugačkom cevastom suknjom, upotpunjena ružičastim sakoom. Jake boje se međusobno dopunjuju, usklađujući se sa trendom dopaminskog oblačenja, a dizajnerske sličnosti vezuju kolekciju koja će biti savršena i na poslu i kao punjenje prazničnog kofera. Sve zavisi od konteksta i interpretacije. Može biti elegantan i može biti ležeran.

Vredi obratiti pažnju na detalje: ukrasi lančića u stilu 90-ih, ukrasno perje, pletenice, kao u slučaju torbi, nakit iznenađujućih oblika ili čak način vezivanja kaiševa, posebno na leđima – evo primer tirkizne uske haljine.

Kolekciju prati i foto sešn dua Frankievicz & Rozniata, a njeno lice je poljski model Małgosia Bela. U sirovim, stenovitim primorskim pejzažima i stilizacijama Eveline Gralak, ova odeća postaje još izražajnija, iznenađujuća i puna elegantne, beskompromisne ženstvenosti.

 

Odabrane modele kolekcije za leto možete pronaći u RESERVED prodavnici u prizemlju Ada Mall shopping centra.

 

Photo: Frankiewicz & Różniata

Video: Bart Weather

Talent: Małgosia Bela

Stylist: Ewelina Gralak

Hair: Michał Bielecki

Makeup: Wilson

Production: Warsaw Creatives

This site is registered on wpml.org as a development site.