SINSAY JESEN 2022: stajliš pogodbe za tvoju porodicu

Jesen je iza ćoška – vreme je da spremite garderobu za novu sezonu! Sinsay je pripremio novu kolekciju fokusiranu na udobne, slojevite odevne kombinacije za sve. Snimljena u Italiji, kampanja savršeno oslikava jedinstvenu atmosferu poslednjih dana leta. 

Inspirisana ključnim trendovima velikih gradskih ulica i šetališta, ženska linija zauzima centralnu pozornicu, sa krojevima i bojama koje nagoveštavaju modernu uličnu odeću. Pored citrusnih boja, kolekcija sadrži topove sa uočljivim printovima i pantalone širokih nogavica (od 79,99 PLN).

Spisak osnovnih komada za ovu jesen uključuje praktične puffer prsluke (od 99.99 PLN) kao i jakne opuštenog kroja (od 99.99 PLN). Žene koje vole sve klasične stvari takođe će sigurno ceniti suptilne kombinacije zemljano obojene trikotaže sa svežim okretanjem ka boho stilu. Lepršave maksi haljine se mogu kombinovati sa kratkim kožnim jaknama ili kaputima od mekane jagnjeće kože, ili čak širokim rolkama, kako bi se kreirale originalne odevne kombinacije.

U kampanji se takođe nalazi dečija odeća, koja odmah zapada za oko raznovrsnom paletom boja, od prigušene zelene i tople bež i braon boje, preko pastelno roze, do sunčano žute. Kolekcija je puna tipičnih udobnih predmeta sezone: jorgan jakni i parka (od 69.99 PLN) dukseva, pa čak i kombinezona, a zaokružena je širokim spektrom modnih dodataka, kao što su čizme (od 12.99 PLN), šalovi, kišne čizme i sportske patike.

Muško odeljenje nudi odeću koja je funkcionalna, ali i inspirisana uličnom stilom – crna i narandžasta se savršeno slažu. Pametni krojevi će vam omogućiti da kreirate slojevite odevne kombinacije po vašem izboru. Puffer prsluci (od 79,99 PLN), vodootporne jakne, jakne, i karirane košulje (od 79,99 PLN) samo su neki od predmeta iz kolekcije, u kojoj se nalazi i DENIM linija fokusirana na teksas komade vrhunskog kvaliteta. 

Jesenja kolekcija dostupna je u Sinsay prodavnici i na www.sinsay.com.

This site is registered on wpml.org as a development site.