Under Armour – totalno podudaranje

Dvejn Džonson, glumac i rvač, ima „ekstremno visoku podudarnost“ sa ličnošću i vrednostima brenda UNDER ARMOUR, koje su nam se dopale kada smo razmišljali o aprilskim temama.

April nam kreće u znaku ovna, ali se nastavlja u znak razjarenog bika koga smo pronašli kao inspiraciju kolekcije koju potpisuje ovaj celebrity. Sve njihove poruke su nam jake: „Neću biti ometen“; „Hoću šta hoću“; ‘Biću izazvan’; „Neću biti zaustavljen“, sve u direktnoj korelaciji sa osobinama Džonsonove ličnosti. On je samouveren i disciplinovan. Takođe savršeno otelotvoruje vrednosti brenda Under Armour-a koje poručuju: „Borite se zajedno“ i „Proslavite pobede“.

Zato Bikovi, podržite svoju jaku stranu fenomenalnom kolekcijom koja vas stavlja u prvi plan!

..A vi, devojke, misteriozno se pojavite pred vašim bikom držeći poklon u vidu majice, šorca ili ranca koji će vašu jaču polovinu ostaviti bez teksta.

Specijalizovana, originalna prodavnica UNDER ARMOUR u Ada Mallu, uvek iznenadi. U njoj rado kupujemo za nove fitness i sportske izazove. Jaka strana ovog brenda osim performasa je fashion, te se samo oni sa posebnim ukusom za detalje mogu potpuno izgubiti u idejama i kupovini.

Psst…

Moramo priznati da uvek rado čekamo i specijalne ponude koje ova radnja nesebično nudi. Proveravajte redovno šta je na ‘’meniju’’.

This site is registered on wpml.org as a development site.