Home Shop Generali

Generali

Generali Osiguranje Srbija

Generali Osiguranje Srbija je druga najveća osiguravajuća kompanija na domaćem tržištu osiguranja, na kojem brižljivo gradi Generali svet od 2006. godine. Od osnivanja (1998.) beležimo brz i stabilan razvoj i danas smo tržišni lider u životnom i zdravstvenom osiguranju.

Osnivači smo Generali Reosiguranja Srbija, Generali Društva za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondovima – prvog takvog društva u Srbiji, i Generali Osiguranja Montenegro – kompanije za neživotno osiguranje u Crnoj Gori. Deo smo Generali grupe, jednog od najvećih globalnih osiguravača.

Naše snage

Obezbeđujemo sve vrste životnih i neživotnih osiguranja:

Nudimo širok spektar proizvoda i usluga:

Pružamo dobra poslovna rešenja u oblasti osiguranja velikim kompanijama, malim i srednjim preduzećima i javnim ustanovama u svim oblastima poslovanja.

Prepoznatljivi smo po efikasnosti u isplati šteta.

Nudimo inovativne proizvode životnih i zdravstvenih osiguranja, kao i osiguranja poljoprivrede i domaćinstva, oblastima od izuzetne važnosti za građane i ekonomski razvoj zemlje uopšte.

Podizanje kvaliteta usluge u skladu sa strategijom Generali grupe – stavljanje klijenata u centar svega što radimo.

Kroz društveno odgovorno poslovanje, upoznavanje građana i privrede sa prednostima savremenih oblika osiguranja u životu i poslovanju.

 

+381 11 770 4573

Radnim danima 09:00 - 22:00
Vikendom 10:00 - 22:00

Generali se nalazi na trećem spratu

Pogledaj na mapi

SLIČNI BRENDOVI

This site is registered on wpml.org as a development site.