Kolekcija Forget-Me-Not. Otmenost i lakoća iznad svega

Bezvremenost, jednostavnost i gracioznost – ove tri reči najbolje opisuju francuski stil koji je inspirisao MOHITO dizajnere. Kolekcija Forget-Me-Not snimljena je na originalnim okvirima direktno iz Pariza.

Lokalni kafići, prelepe uličice i gradski detalji stvaraju divnu pozadinu za odeću i dodatke koji su stilski, ali ipak savršeni za svakodnevne prilike. Ispostavilo se da udobni krojevi, pomalo nonšalantna odeća ili čak svetle boje mogu biti elegantne na svoj način.

Kolekcija se sastoji od elemenata tipičnih za pariski izgled. Tvid, koji je lansirala modni tvorac Koko Šanel, zaštitni je znak Forget-Me-Not. Elegantan komplet u dve boje: plavoj sa tamnoplavom karom i klasičnoj crnoj, ukrašen zlatnim dodacima – lančićima i dugmadima – savremena je verzija kultnog dua topa i pencil suknje.

 

Da bi svemu dali dozu ležernijeg, kolekcija uključuje komade od teksasa: uske haljine, farmerke širokih nogavica i mini suknju. Zauzvrat, plava odeća izgleda posebno girly. Plisirana haljina sa printom monograma ili ona sa volanima može biti savršena opcija za romantičnu šetnju gradskim ulicama.

Parižanke vole moderne dodatke, tako da oni ne mogu nedostajati u kolekciji. Naočare za sunce širokog okvira, zdepasti džonovi, mala tašna ili ceger od tvida, crnih ili bež čizama – ovo su modni dodaci za svaku ljubiteljku francuskog izgleda!

 

Budite inspirisani slobodoumnom atmosferom Pariza i izrazite svoju radost života. Kreirajte nezaboravnu i šik odeću uz MOHITO!

Posetite MOHITO prodavnicu u prizemlju ADA MALL-a (Radnička 9).

Photo: Promo

This site is registered on wpml.org as a development site.