Pesak, more i sunce. Jednostavno odmor iz snova!

Ženstveno i senzualno – ovo je najnovija kolekcija MOHITO Dreamy Days. Ekspresivne boje u kombinaciji sa prirodnim i suptilnim. Savremene siluete sa elementima tradicionalnih zanata. Sve ovo čini odlične ideje za odeću za odmor. Pogotovo ako ostanete na mediteranskom ostrvu!

Svetlo narandžasta – u trendu ove sezone – je boja dve haljine: savršeno skrojene sa otvorenim ramenima i one od muslina sa vezom koji naglašava struk.

Ono što je novo je heklani look – moderna ručno rađena haljina sa dekolteom. I ovo nije jedini komad u boho stilu. Naši dizajneri su kreirali i veoma originalan komplet – suknju i top – savršen za zabavu na plaži. Po čemu se razlikuje od nekih drugih? Fringes! Ove izgledaju prelepo na vetru ili dok plešete.

Lan, prirodan i prozračan, morate imati, posebno na odmoru kada sunce ne pušta. Laneni total look: top i bermude, čak i u kombinaciji sa sakoom, mogu biti savršena opcija za vreo dan. Dolazi u dve boje u kolekciji Dreamy Days: bela i menta.

Aksesoar je važan element svake odeće. Ovog puta fokus je na prirodnosti i umerenosti, odnosno torbici od heklanih kukica u zemljanoj boji i braon visokim potpeticama. Konačno, da bi se istakla preplanulost, odabran je zlatni nakit koji će oplemeniti izgled.

Pogledajte najnoviju kolekciju Dreamy Days i isplanirajte svoj odmor iz snova!

Posetite MOHITO u prizemlju Ada Mall-a.

This site is registered on wpml.org as a development site.